logo

تجربیات تلخ و شیرین زندگی بورسی سهیل قاضی مرادی در یک دهه گذشته

خانهآموزش بورسسبک زندگی بورسی

تجربیات تلخ و شیرین زندگی بورسی سهیل قاضی مرادی در یک دهه گذشته

با یکی دیگر از قسمت های سبک زندگی بورسی در خدمت شما هستیم. در این قسمت آقای امیرسهیل قاضی مرادی را در کنار خودمان داریم. ایشان در حال حاضر در تیم معاملات کارگزاری بیدار مشغول به فعالیت هستند و همینطور سرپرستی تیم آموزشی کارگزاری بیدار را هم برعهده دارند.

آقای قاضی مرادی از اینکه اجازه دادید یک گفتگوی صمیمی و خودمانی با شما داشته باشیم، از شما تشکر میکنم.

* برای سوالات ما خودتان را آماده کرده اید؟

قاضی مرادی : بله ممنونم از شما. در خدمتتان هستم.

*اول یه بیوگرافی از خودتان به ما بگویید. اینکه چند ساله هستید و رشته تحصیلی تان چه بوده؟

قاضی مرادی : من متولد ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۳۶۹ و دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته نرم افزار هستم. البته در حال حاضر مشغول به تحصیل در ترم آخر مدیریت مالی دانشگاه خوارزمی نیز هستم.

* ازدواج کردید؟

خیر

*کی ازدواج می کنید؟

قاضی مرادی : در شرف ازدواج هستم.

به سلامتی انشاالله

*یعنی در طول چند ماه آینده؟

قاضی مرادی : بله همین امسال، انشاءالله بعد از اینکه محدودیت های کرونا به اتمام برسد.

* از کی کد بورسی گرفتید؟ یعنی چطور بورسی شدید؟

قاضی مرادی : من از سال ۹۰ وارد بورس شدم. در حقیقت من شوهر عمه ای داشتم که ایشان از سال ۷۸ در بورس فعالیت می کردند. در آن زمان شغل پدرم خرید و فروش ماشین بود. ما هم به واسطه پدرم به همین کار خرید و فروش ماشین می پرداختیم. اما سال ۹۰ بازار ماشین به هم ریخت و دیگر ایران خودرو ماشین ها را تحویل نمی داد و کار ما هم به این صورت بود که از ایران خودرو ماشین ها را تحویل میگرفتیم و به مشتریان می فروختیم. من یادم می آید که در آن سال دانشجوی لیسانس بودم و پدرم با توجه به اینکه بازار خودرو دیگر وضعیت خوبی نداشت، به من توصیه کردند که شانس خودم را در بورس امتحان کنم و گفتند که مردم میگویند که بورس خوب و سودآور است و تو هم با توجه به علاقه ات و اینکه عادت داری دائم اخبار را با گوشی دنبال می کنی، بیا و تو هم در این بازار خودت را محک بزن.

در آن زمان پدرم یک پرشیا برای من ثبت‌نام کرده بود که قیمتش در حدود ۱۲ الی ۱۳ میلیون تومان بود. پدرم بعد از تحویل ماشین از ایران خودرو آن را به من داد و به این ترتیب من با پول پرشیا وارد بازار بورس شدم. در ابتدا و یک سال اول را با کمک شوهر عمه ام خرید و فروش میکردم. بعد از آن، یعنی از سال ۱۳۹۱ به بعد دیگر خودم مستقیم خرید و فروش سهام را انجام می دادم.

* فکر کنم ۲ سوال بعدی ما را هم پاسخ دادید! سوال بعدی این بود که قبل از اینکه وارد بورس شوید، چیکار میکردید؟ که گفتید به کار خرید و فروش ماشین مشغول بودید، درسته؟

قاضی مرادی : بله؛ من آن زمان دانشجو بودم و پول تو جیبی خودم را از پدرم دریافت می‌کردم. ولی در کنار درس و دانشگاه، کار خرید و فروش ماشین را هم انجام می‌دادم.

* و در مورد اینکه در مسیر بورسی شدن چه افرادی به شما کمک کردند؟ گفتید که شوهر عمه؟

قاضی مرادی : بله شوهر عمه ام اولین نفری بود که ما را بورسی کرد. زمانی که ما در جمع‌های خانوادگی بودیم، ایشان خیلی تبلیغ بورس را می کردند و می‌گفتند مثلاً در بورس می توان روزی ۵ درصد سود کسب کرد. ما هم به توصیه ایشان وارد بورس شدیم و جلوتر برایتان تعریف می‌کنم که چه اتفاقاتی برای من پیش آمد.

* اولین سهمی را که خریدید، یادتان است که کدام سهم بوده؟

قاضی مرادی : اولین سهمی که خودم خریدم سهم پتایر بود. سال ۹۱ این سهم را خریدم و حدود 7 الی 8 ماه نگه داشتم و سود خوبی را هم به من داد. بعد از این سهم، سشرق را خریدم که آن هم بازدهی خوبی را به من داد و من روی این سهم ها در بازه زمانی حدود ۷ ماه ۱۰۰ درصد سود کردم و من پیش خودم گفتم که بورس چه بازار خوب و پر سودی است و به راحتی میشود در این بازار بیلیونر شد!

*سودآور ترین سهمی که تا الان داشتید چه سهمی بوده؛ همان پتایر که اول خریدید؟

قاضی مرادی : نه ، سودآورترین سهم من وآیند بوده که در طول ۷ ماه گذشته حدود 1100درصد از آن بازدهی گرفتم. من این سهم را با قیمت ۲۰۰ تومن خریدم و با قیمت ۳۲۰۰ تومان فروختم و شناسایی سود کردم. همچنین امسال از سهم های پالایشی شپنا و شتران هم توانستم به سود خوبی برسم.

* یادتان است بدترین معامله ای که تا الان داشتید، مربوط به کدام نماد بوده و چقدر روی آن ضرر کردید؟

قاضی مرادی : بله. همه بورسی ها بالاخره یک روز بد در زندگی شان داشته اند. من در تیر ماه سال ۹۳ سهام بانک دی را خریدم و ۲۹ تیر 95 این سهم برای مجمع بسته شد. و بعد از آن در تاریخ ۱۱ مهر ۹۷ با بازدهی منفی 50 درصد بازگشایی شد. من این سهم را با قیمت ۱۴۰ تومان خریده بودمو این سهم روز بازگشایی با قیمت ۷۰ تومان باز شد!

* در لحظه ای که نماد دی را با ۵۰ درصد ضرر دیدید، واکنش تان چه بود؟

قاضی مرادی : خیلی حس بدی بود. من آن زمان در اقتصاد بیدار مشغول به کار بودم .چون هزینه اعتبار هم برای این سهم داده بودم. بنابراین پولم منفی شد و از روی اصل پولم چیزی حدود ۲۰ میلیون هم ضرر کردم، حس خیلی بدی داشتم. از پشت میزم بلند شدم و رفتم در خیابان و حدود یک ربع، بیست دقیقه فقط راه رفتم تا بتوانم با ین قضیه کنار بیایم.

*چقدر ریسک پذیرید، کلاً ریسک پذیر بودن را در بورس ویژگی مثبت می بینید یا منفی؟

قاضی مرادی : من خیلی ریسک پذیر هستم و در زندگی خیلی ریسک می کنم . دررفتار های مالی معمولا می گویند که هر چقدر بیشتر ریسک کنید به سود بیشتری هم دست پیدا می کنید.

*توصیه می کنید به افرادی که الان در حال حاضر در بورس فعالیت می‌کنند که ریسک پذیر باشند؟

قاضی مرادی : من نمیتوانم چنین توصیه ای کنم. چون هر کسی باید به خودش و خصوصیاتی که دارد، مراجعه کند. برای یکی ۵ درصد ضرر خیلی عدد بزرگی است و برای فرد دیگری اصلا اهمیتی ندارد. ولی در این بازار هم با صبر و هم با تحمل ریسک می توان سود خوبی را کسب کرد .

*اگر بخواهید روش تحلیل خودتان را به مخاطب ها در یک دقیقه توضیح دهید، چه می گویید؟

قاضی مرادی : من معمولاً در ابتدا روند و جریانات پول را از سایت Tsetmc دنبال می کنم و بررسی می‌کنم که جریان نقدینگی و ارزش معاملات روی کدام صنایع و کدام سهم ها وجود دارد. سپس نمودار آن سهم ها را بررسی می‌کنم .چون فقط با استفاده از چارت به تنهایی نمی توان سهم های پر پتانسیل را شناسایی کرد. اصطلاحی میان ما بورسی ها وجود دارد و آن این است که به قول معروف به ما می‌گویند افراد الک به دست. چون ما در واقع ۶۰۰ تا نماد را درون الک می ریزیم و ۵ الی 10 نما را از آن استخراج می‌کنیم و بعد آن ۵ الی ۱۰ نماد را که با استفاده از فیلتر نویسی استخراج کردیم، از نظر تکنیکالی و اندیکاتورها نیز بررسی می کنیم و بعد اقدام به خرید و فروش میکنیم.

*با توجه به اینکه تکنیکالیست هستید، تحلیل بنیادی هم در انتخاب سهم های شما نقشی دارد؟

قاضی مرادی : بله هر سهمی را که می خواهید انتخاب کنید، باید ببینید که ارزش خرید دارد یا خیر. بحثی که الان در حال حاضر در سال ۹۹ هم خیلی باب شده این است که باید بررسی کرد که آیا سهم حباب دارد یا نه . من با ۹ الی ۱۰ سال تجربه ای که در بورس دارم، برای انتخاب سهم ابتدا سهم هایی که دارای حباب هستند را شناسایی و جدا می کنم. نمادهایی که حباب داشته باشند، حتی اگر ورود نقدینگی هم داشته باشند. من ریسک نمیکنم و به سراغ آنها نمی روم.

من ابتدا با استفاده از فیلتر نویسی نماد را استخراج میکنم. به هیچ وجه هم سراغ نمادهایی که ارزش بازار آنها از ارزش ذاتی شان خیلی فاصله دارد و یا دارای حباب هستند، نمی‌روم.

*به نظر شما 3 خصوصیتی که افراد موفق بورسی باید داشته باشند، چه خصوصیاتی است؟

قاضی مرادی :اولین چیزی که لازمه این بازار است داشتن صبر است. دومین چیز این است که دلیل خرید و فروش سهم برای خود معامله گر کاملاً مشخص باشد که به چه دلیل این سهم را انتخاب کرده‌ و سومین خصوصیت داشتن استراتژی معاملاتی است.

یک مقداری مصاحبه تخصصی شد، می خواهیم یک گریزی بزنیم به زندگی خصوصی آقای امیرسهیل قاضی مرادی

*بچگی دوست داشتید که چه کاره شوید؟

قاضی مرادی :من در دوران کودکی علاقه زیادی به موتورسواری و ماشین سواری داشتم. من از ۱۱ سالگی موتورسواری میکردم و در سن ۱۶ سالگی ماشین شخصی داشتم.آن زمان ماشین اسپرت می کردیم، ماشین می خواباندیم و کارهایی مثل چراغ زنون انجام می‌دادیم. من در سن ۱۷ سالگی دو ماشین داشتم یک ماشین اسپرت و یک ماشین دیگر برای خانواده. ماشین اسپرتم یک ۴۰۵ بود که کف زمین بود و رینگ های ۱۷ به آن انداخته بودم، طوری که به اصطلاح بچه محل ها پاکت سیگار هم زیرش نمی رفت! یعنی در این حد به زمین چسبیده بود.

*پس می توانیم بگوییم که الان به آرزوی بچگی تان که موتور سواری و ماشین سواری بود، رسیده اید؟

قاضی مرادی :هنوز نرسیده ام ولی یکی از فانتزی هایم این است که یک روزی در پیست آزادی در مسابقات شرکت کنم و تو فکر این هستم که یک ماشینی را جمع کنم مثل بی ام و ۲۰۰۲

* بزرگترین ترس و نگرانی شما در زندگی چیست ؟

قاضی مرادی :ترسی ندارم.

*مثلاً بعضی از افراد از دست دادن عزیزانشان برایشان ترس محسوب می شود و یا جنگ و یا وقوع یک بحران اقتصادی، برای شما چطور است؟

بله در مورد مرگ عزیزان که گفتید، برای من هم همینطور است. پدرم یکی از افرادی است که همیشه در زندگی در حق من فداکاری و ایثار کرده، برای من از دست دادن پدرم واقعا ترسناک و سخت است.

انشاالله که سایه پدرتان مستدام باشد.

*در 10 سال آینده خودتان را کجا تصور می کنید؟

قاضی مرادی :من همیشه در طول زندگیم آدمی بوده ام که دنبال پیشرفت بودم و هیچ موقع رسوب نکرده‌ام. آدمی نیستم که بنشینم و خودم را فقط به یک سِمَت قانع کنم و همیشه به دنبال پیشرفت بوده ام. الان نمی‌توانم ۱۰ سال آینده را تخمین بزنم ولی تمام تلاشم را می کنم ببینیم که چه می شود.

*آخرین باری که در دوران تحصیل تقلب کردید را یادتان است که کی بوده؟

قاضی مرادی :بله اتفاقا تقلبم خیلی هم بالا گرفت! سال ۸۶ اولین ترم کاردانی من بود. امتحان فیزیک پیش داشتم که من تقلب کردم و تقلب را خانه نوشته بودم و با خودم به سر جلسه امتحان برده بودم. تقلب را زیر برگه گذاشته بودم و از روی آن می نوشتم. که مراقب متوجه تقلب من شد. مراقب در طول امتحان هیچ چیزی ‌نگفت تا زمانی که خواستم برگه را تحویل بدهم. بعد برگه را همراه با تقلب از من گرفت و میمه کرد. به او گفتم که تقلب را به من برگرداند که با خودم ببرم اما قبول نکرد و گفت که تقلب را ضمیمه نمی‌کند در حالیکه ضمیمه کرد و بعد کار ما به کمیته انضباطی کشید!

*بلاخره با وجود تقلبچه نمره ای از آن درس گرفتید؟

قاضی مرادی :در جلسه کمیته انضباطی ۷ نفر حضور داشتند، از جمله رئیس خود دانشگاه و وقتی رئیس دانشگاه من را دید، گفت تقلب کردی؟ من هم خیلی صادقانه قبول کردم و گفتم بله من تقلب کردم. بعد رئیس دانشگاه گفت که چقدر صادقانه! چون معمولاً وقتی دانشجویان اینجا حضور پیدا می‌کنند زیر بار تقلب نمیروند و بنابراین برگه ام را به من داد و من برگه را با دست خودم پیش استاد بردم. بعد استاد از من پرسید که برگه دست تو چه کار می کند؟ و من هم جریان تقلب را کامل برایش تعریف کردم. بعد استاد پرسید حالا از تقلب استفاده کرده بودی یا نه ؟ گفتم که نه. گفت باشد، من نمره ۱۰ به تو می دهم که این مسئله تمام شود.

*حالا از تقلبی که سر جلسه برده بودید، استفاده کرده بودید؟

قاضی مرادی :فقط به اندازه دو تا سوال.

*اول برنامه توضیح دادم که آقای امیرسهیل قاضی مرادی سرپرستی تیم آموزشی اقتصاد‌بیدار را هم برعهده دارند ، با توجه به این که در حال حاضر بخاطر کرونا اکثر این دوره ها به صورت آنلاین برگزار می‌شود، خاطره‌ای از کلاس های آنلاین دارید که هر موقع یادش می افتید برایتان خنده دار باشد؟

قاضی مرادی :بله ما می خواستیم یک ویدئویی را در رابطه با بازار سرمایه ضبط کنیم، ولی چون من تمرکز نداشتم و حواسم جای دیگری بود در حالیکه ضبط این فیلم فقط باید یک ربع طول می‌کشید اما حدود سه ساعت زمان برد و یادم است که فیلمبردار این برنامه که البته دوست صمیمی من هم هستند سر ضبط برنامه، هی به من تذکر می دادند و من را تهدید می کردند که حواست را جمع می کنی یا نه!و من با وجود همه ی این تهدیدها برنامه را سه ساعت طول دادم!

*آشپزی هم می کنید؟

قاضی مرادی :بله

*چه غذاهایی را بیشتر دوست دارید؟

قاضی مرادی :من غذاهایی که در آنها گوشت بیشتر استفاده شده باشد، را بیشتر دوست دارم مثل کباب و باقالی پلو با گردن .

*پس خوش سلیقه هستید!؟

قاضی مرادی :بله من از بچگی عادت کرده بودم که شبها شام نخورم که پدرو مادرم مجبور شوند برای من کباب بگیرند.

*این روش جواب می داد؟

بله ، چون من تک فرزند بودم و پدرم من را خیلی دوست داشت. کبابی محله مان هم می دانست و همیشه و هر شب برای ما آماده می کرد و ما هم میرفتیم و از او سهم کبابمان را می گرفتیم.

* چه غذایی را خودتان خیلی خوب درست می کنید؟

قاضی مرادی :یک نوع ماکارونی است که البته پاستا است که من آن را خیلی خوب درست می کنم. زمانی که در شمال دانشجو بودم همیشه رفقای تهرانم به من زنگ می‌زدند و می‌گفتند که ما داریم می آییم شمال و حتماً همان ماکارونی را برایمان درست کن.

*خیلی کوتاه دستورالعمل تهیه این ماکارونی را به ما توضیح می دهید؟

قاضی مرادی :مثل همان ماکارونی معمولی است ولی در آخر آخر آویشن خیلی زیادی به ملاتش می زنم.

*این ملات که می گویید از چه چیزهایی تشکیل شده؟

قاضی مرادی :گوشت چرخ کرده، رب، پیاز ، ذرت و پنیر گودا و البته یک لم خیلی خاصی هم دارد و آن اینکه من کنسرو ذرت را با آب داخل مایه ماکارونی می‌ریزم به همراه آویشن خیلی زیاد و این آویشن را به همه کسانی که ماکارونی درست می کنند هم توصیه می کنم چون واقعا خوشمزه اش می کند.

*دوست داشتید در چه برهه ای از تاریخ زندگی می کردید؟ در زمان گذشته که همه چیز ساده و خودمانی بود یا ۵۰ سال آینده که همه‌چیز احتمالا رباتیک است و با هوش مصنوعی؟

قاضی مرادی :من گذشته را خیلی بیشتر دوست دارم. چون پدربزرگ هایم هر دو قدیمی های محل بودند و خانه حیاط دار داشتند و هر موقع که ما میرفتیم همه دور هم جمع میشدیم و خیلی بهمان خوش می گذشت. در حالی که الان دیگر آن طور نیست و الان این تنهایی ها و گوشی های موبایل بین آدمهاجدایی آورده و آخرش هم همه ما تنها هستیم.

*پس سادگی و دورهمی بودن گذشته را بیشتر دوست دارید؟

قاضی مرادی :بله، یادم می‌آید که قدیم پدرم پیکان ‌جوانان داشت و هر موقع که می خواستیم به مهمانی برویم، 8، 9 نفر داخل ماشین می نشستیم، می‌رفتیم می آمدیم و خیلی هم به ما خوش میگذشت.

یادش بخیر

* اولین چیزی که در هنگام سختی های زندگی به آن متوسل می شوید، چیست ؟

قاضی مرادی :خدا و اعتقاد عجیبی هم به مشهد رفتن دارم. آنجا می روم آرام می شومو همیشه هر چیزی که از امام رضا خواسته ام را به من داده.

*شیطانی ترین کاری که در دوران بچگی انجام داده اید، کدام اتفاق بوده؟

قاضی مرادی :من اصلاً بچه ی شیطانی نبودم. هر موقع پدر و مادرم و اطرافیان خاطرات بچگی من را تعریف می‌کنند، می‌گویند که من خیلی کم در دوران بچگی گریه می کردم و بهانه می گرفتم.

*یعنی خیلی صبور بودید؟

قاضی مرادی :بله خیلی صبور بودم.یادم می‌آید که شش ساله بودم که بخاطر مشکل روده ام عمل جراحی داشتم و یادم است که آن زمان یک دکتری بود که از خارج از کشور آمده بود به نام دکتر کورانلو و من زمان عمل در حالی که بقیه خیلی نگران و مضطرب بودند، دست دکتر را گرفتم و به او گفتم که دکتر یک یا علی بگو و بعد با هم وارد اتاق عمل شویم. یادم است که خود دکتر هم خیلی از این رفتار من تعجب کرده بود و همیشه پدر و مادر و مادربزرگم این خاطره را تعریف می کنند که چطور در حالی که آنها استرس زیادی برای عمل جراحی من داشتند من خیلی راحت دست دکتر را گرفته و به او گفتم که یا یک یا علی بگو و با هم وارد اتاق عمل شویم!

*اگر الان 10 میلیارد تومان پول داشتید چه کار می کردید؟

قاضی مرادی :والا رو راست الان در شرایط فعلی جامعه با ۱۰ میلیارد تومان کار زیادی نمی‌شود کرد .یعنی اگر الان برای خرید یک واحد آپارتمان باید حدود 10 میلیارد تومان پول داشته باشی.

*پس اولین انتخاب شما خرید خانه است ؛ حالا هر مقداری که پول لازم باشد.

قاضی مرادی : بله

*از رفقای بورسی تان سه نفر را نام ببرید؟

قاضی مرادی : من رفیق بورسی خیلی زیاد دارم که اگر بخواهم نام ببرم باید راحت اسم سیزده، چهارده نفر را بیاورم.

*اولین نفرهایی که به ذهنتان می رسند را نام ببرید؟

قاضی مرادی : اولین نفرات افرادی هستند که هر روز آنها را در اتاق معاملات در کنار خودم میبینم. مثل آقای ولید هلالات، آقای اروجلو، آقای شریعتی و آقای زارع، آقای رمضانی، آقای قربان نژاد و سایر دوستان و یک سری دیگر از دوستان هم هستند که به صورت تلفنی با آنها در ارتباط هستم مثل آقای مهدی میرزایی.

*من10 کلمه را نام می‌برم، اولین چیزی که در رابطه با هر کدام از این کلمات به ذهنتان می‌رسد را به ما بگویید؟

1- اقتصاد بیدار :

قاضی مرادی : برای من واقعاً یک خانواده است و الان حدود ۴ سال است که من در اقتصاد بیدار مشغول به فعالیت هستم.

2-کنکور:

قاضی مرادی :خوبه.

پس حس خوبی نسبت به کنکور دارید؟

قاضی مرادی : بله.

3-خوشبختی یعنی؟

قاضی مرادی :آرامش،آرامش داشته باشی یعنی خوشبختی.

4-عبدالناصر همتی:

قاضی مرادی :ایشان تاییدیه و تکذیبیه های زیادی را از طریق اینستاگرام اعلام می کنند!

5-وسپهر:

قاضی مرادی :سهم خوبی است و می‌توان با آن خوب سود کرد.

6-بازارگردانی؟ تعریف می کنید که اصلاً بازارگردان چه هست و چه وظایفی را برعهده دارد؟

قاضی مرادی :بازارگردان، عملیاتی را انجام می دهد که به واسطه آن نقدشوندگی سهم را بالا ببرد. یعنی اگر سهمی در صف فروش است باید صف آن سهم را جمع کند و اگر سهم در صف خرید قفل است باید آن سهم را عرضه کند. در پنج ماه ابتدای سال ۹۹ سهم های زیادی داشتیم که در صف خرید قفل بودند و چون نمی توانستند حجم مبنا را پر کنند، بنابراین مثبت ۵ را کامل پر نمی کردند. خیلی از سهم ها هم بودند که صف فروش بودند و چون خریداری برای آنها وجود نداشت قیمت پایانی آنها کامل پر نمی شد، بنابراین بازارگردان برای بازار سرمایه ما واقعا لازم است.

7-افزایش سرمایه:

قاضی مرادی :افزایش سرمایه از محلسود انباشته و از محل تجدید ارزیابی خوب است.

8- از محلی هم است که در بورس ایران افزایش سرمایه خوب و سودآور نباشد؟

قاضی مرادی :نه افزایش سرمایه از تمام موارد خوب است ولی از سود انباشته و تجدید ارزیابی می توان بسیار سود کرد.

9-انرژی 3:

قاضی مرادی :سهم خوبی است و می‌توان از آن خوب سود کرد.

10-نفر بعدی صندلی داغ : یک نفر را برای قسمت بعدی برنامه ما پیشنهاد می دهید، شخصی که برای خودتان هم جالب است که در مورد زندگی شخصی و حرفه‌ای او بدانید؟

قاضی مرادی :آقای عرفان زارع

آقای قاضی مرادی می‌دانم که در حال حاضر بسیار شلوغ هستید، بابت وقتی که به ما و مخاطب های سبک زندگی بورسی اختصاص دادید از شما تشکر میکنم، بابت همه چیز ممنون و خدانگهدار

قاضی مرادی :من هم از شما، همکاران و بیننده های برنامه تان تشکر می کنم. خدانگهدار

راهنمای شروع بورس

چیز زیادی از بورس نمی‌دانید؟ ما گام به گام از نقطه صفر شما را همراهی می‌کنیم تا پیچیدگی‌های بورس را برایتان راحت کنیم.